Array ( [breadcrumbs] => Array ( [Detail-autoController] => http://www.vykup-aut.sk/detail-auto/?id=14771 ) )
VOLKSWAGEN T4 Multivan Bus 2.5 litra Diesel
Array ( )

Detail - VOLKSWAGEN T4 Multivan, Bus, 2.5 litra, Diesel Späť

EUR
 

Informácie o inzerentovi

Pre zobrazenie informacií o inzerentovi, musíte byt prihlásený do partnerskej zóny.
Ak ešte nie ste zaregistrovaný, pre registráciu kliknite SEM.

Detailné informácie o vozidle

Dostupnosť:Auto je dostupné
Značka:VOLKSWAGEN
Model:T4 Multivan
Cena:5 500 €
Palivo:Diesel
Karoséria:Bus
Objem:2.5 litra ccm
Rok výroby:1997
Počet KM:350 000 Km
Výkon:75 kW
Prevodovka:Manuál (5 st.)
Farba:červená
Počet majiteľov:5
Dovezené:Áno
Výbava:ABS, Airbag vodiča, Airbag spolujazdca, ESP, Klimatizácia automatická, Elektrické zrkadlá, Elektrické okná 2x
Doplňujúce info:Multivan: zadna trojlavica rozlozitelna na postel, vyklapaci stolik, drziaky na pohare, nacvakavacie zavesy na okna, osvetlenie. Automaticka dvojzonova klimatizacia Climatronic. Tempomat (dorabany). Tmave folie vzadu s kartickou. Elektricky ovladane okna, deflektory. Elektricky nastavitelne spatne zrkadla. Radio Alpine, CD, MP3, AUX, USB, Bluetooth. 4x 12V zastrcky. Tazne zariadenie. Alarm (dorabany). Laktova opierka. ABS. Airbag vodica a spolujazdca. Centralne zamykanie. Drziak na hasiaci pristroj. Original rezerva. Letne gumy 7mm na ocelovych 15'' diskoch. Zimne gumy posledna sezona na zliatinovych 16'' diskoch. 7 miest: 2 vpredu, 2 otocene v druhej rade, trojlavica vzadu (na fotkach chyba jedno sedadlo v druhej rade, ale mam obidve). STK+EK do 6/2019. Servisne zasahy za poslednych 30 000 km: repas alternatora + vymena sponovacej kladky, vymena kompresova klimatizacie, vymena intercoolera, nova vakuova pumpa, nova autobateria (pri 345 000), tycky riadenia a capy (345 000), oprava riadiacej paky, klaksona, centralneho zamykania, brzdicov. Filter vzduchovy, pelovy, olejovy (pri 340 000km), palivovy (pri 316 000km). Predchadzajuci majitel (pred 315 000 km): rozvody (pri 300 000km), zadne struny, lanka rucnej brzdy, zadne + predne kotuce, viecko ventilov, podtlakove hadicky, hlavna remenica s klinovym remenom.
Závady:Korozia podbehov a podvozku - nie kriticka, ale na case sa jej zacat venovat, najma tie podbehy. Mierna korozia strechy. Servisna knizka chyba, mam podrobnu servisnu historiu len od 315 000 km. Oskreniny a preliaceniny na mnohych miestach. Displej klimatizacie ma segmenty co vypadavaju. Laktova opierka na sedadle v druhom rade je pokazena. Rucicka ukazatela teploty oleja je posunuta (no funguje). Rucicka ukazatela palivovej nadrze skace. Klucka na posuvnych dverach sa vie zaseknut. Okno spolujazdca sa da otvorit len na strane spolujazdca. Auto zerie olej - ale asi primerane veku a najazdu. V chladiacej kvapaline olej nie je. Zadne brzdy niekedy zvyknu piskat. Dve male prasklinky na celnom skle, obe hned opravene.
Poznámka:Vybava: Multivan: zadna trojlavica rozlozitelna na postel, vyklapaci stolik, drziaky na pohare, nacvakavacie zavesy na okna, osvetlenie. Automaticka dvojzonova klimatizacia Climatronic. Tempomat (dorabany). Tmave folie vzadu s kartickou. Elektricky ovladane okna, deflektory. Elektricky nastavitelne spatne zrkadla. Radio Alpine, CD, MP3, AUX, USB, Bluetooth. 4x 12V zastrcky. Tazne zariadenie. Alarm (dorabany). Laktova opierka. ABS. Airbag vodica a spolujazdca. Centralne zamykanie. Drziak na hasiaci pristroj. Original rezerva. Letne gumy 7mm na ocelovych 15'' diskoch. Zimne gumy posledna sezona na zliatinovych 16'' diskoch. 7 miest: 2 vpredu, 2 otocene v druhej rade, trojlavica vzadu (na fotkach chyba jedno sedadlo v druhej rade, ale mam obidve). STK+EK do 6/2019.
Registrácia obchodníkov
Počet registrovaných partnerov: 1068